OBAVIJEST RODITELJIMA O PREMJEŠTAJU DJETETA U VRTIĆ PREMA MJESTU STANOVANJA ZA PEDAGOŠKU GODINU 2015./2016.

 

               Roditelj odnosno skrbnik djeteta koji ima upisano dijete/cu u Dječjem vrtiću Siget, a ne odgovara mu prema mjestu stanovanja, ima mogućnost premještaja djeteta/ce u vrtić prema mjestu stanovanja.
         Zainteresirani roditelji odnosno skrbnici pisanu  zamolbu o potrebi premještaja djeteta/ce u drugi vrtić trebaju predati u periodu od 30.03.2015. do 10.04.2015. u vrtiću u kojem je dijete sadašnji polaznik. Prednost za premještaj ostvaruju roditelji odnosno skrbnici čije se mjesto stanovanja nalazi izvan gradske četvrti u kojoj djeluje vrtić koji sada polazi dijete/ca.
         Komisija za upis djece rješavati će zamolbe roditelja odnosno skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Siget i kriterijima za prednost pri upisu djeteta/ce: roditelja invalida Domovinskog rata, oba zaposlena roditelja, koje živi samo s jednim zaposlenim roditeljem, samohranog zaposlenog roditelja, u udomiteljskoj obitelji, bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji s troje ili više malodobne djece, u godini prije polaska u osnovnu školu, roditelja koji primaju doplatak za djecu, koja imaju teškoće u razvoju ako postoje uvjeti za njihovu integraciju u redovite programe, te koja žive u težim socijalnim i zdravstvenim prilikama.
 
         Odgovor o mogućnosti premještaja djeteta/ce u traženi vrtić roditelji odnosno skrbnici dobiti će najkasnije do 17.04.2015. od Dječjeg vrtića kojeg je dijete polaznik.
 
 
 
 
RAVNATELJ/ICA
  
Kata Kolenković


Ovdje možete preuzeti zamolbu za premještaj:

Zamolba za premještaj 2015-16


2024 Vrtić Siget. Sva prava pridržana.