0. upisi 2024. - prijelaz djece u druge gradske vrtiće


                                           OBAVIJEST
        RODITELJIMA/SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA
               DJETETA/DJECE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ

                          ZA PEDAGOŠKU GODINU 2024./2025.


Roditelji/skrbnici koji imaju upisano dijete/djecu u Dječji vrtić Siget, a ne odgovara im po mjestu stanovanja, mogu poslati Zamolbu za prijelaz djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.

 Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu za prijelaz djeteta/djece u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju
od 26. veljače do 1. ožujka 2024. godine u dječji vrtić koji dijete/djeca trenutno pohađa/ju.

 
U skladu s Pravilnikom o upisu djece u Dječji vrtić Siget, a temeljem pisanog zahtjeva roditelja djeteta, Dječji vrtić provodi postupak prijelaza djece polaznika Dječjeg vrtića u drugi gradski dječji vrtić.


Dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 13. ožujka 2024. godine.

Roditelji/skrbnici djece čiji je zahtjev za prijelazom prihvaćen u drugom gradskom dječjem vrtiću obvezni su ispisati dijete iz Dječjeg vrtića s 31. kolovozom 2024. godine i sklopiti ugovor s gradskim dječjim vrtićem u koji prelazi 1. rujna 2024. godine, osim za nove područne objekte Dječjeg vrtića Zrno: Ivanja Reka i Žitnjak te novi Dječji vrtić Sesvetski Kraljevec, gdje su obvezni ispisati dijete i sklopiti ugovor s datumom početka rada željenog novog objekta ili Dječjeg vrtića Sesvetski Kraljevec.RAVNATELJ:
Marko Pavlović, mag. psych.


LINK:
ZAMOLBA ZA PRIJELAZ U DRUGI GRADSKI VRTIĆ

ZAMOLBA ZA PRIJELAZ - SESVETSKI KRALJEVEC

ZAMOLBA ZA PRIJELAZ - DV ZRNO - ŽITNJAK I IVANJA REKA2024 Vrtić Siget. Sva prava pridržana.